Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Luskni startuje

Luskni startuje

Představujeme Vám nový e-Shop s elektronikou.

Luskni startuje

Vážení zákazníci,

představujeme Vám nový e-Shop Luskni.cz zaměřený na prodej mobilů,příslušenství, elektroniky a spotřebičů pro domácnost. Název naší značky vychází z našeho motta „Luskni a dodáme“. Víme totiž, že jedním z hlavních požadavků zákazníků dnešní doby, je rychlost, perfektní servis a kvalita dodávaných produktů. A to je také to, o co nám v Luskni.cz jde především.

Naše mise

Naší misí je prodávat kvalitní produkty, které pečlivě vybíráme a kterým sami věříme. V našem e-Shopu na Vás čeká více než 20 000 produktů od mobilů a počítačů, až po domácí spotřebiče, které dokážeme expedovat během několika hodin se zárukou doručení do 24 hodin. Naším kritériem je spokojený zákazník a vysoký standard služeb.

Kdo jsme

A teď něco málo o nás. Jsme společnost s více jak 20 lety zkušeností v oblasti mobilních telefonů,příslušenství,elektroniky a moderních technologií. 

Proč jsme se rozhodli založit e-Shop s elektronikou Luskni.cz?

Založení e-shopu s elektronikou, ve kterém budeme moci našim zákazníkům nabízet produkty a služby pohodlně online, je naším splněným snem. Rostoucí poptávka po moderních technologiích, které nám každodenně zlepšují život, byl jedním z dalších argumentů, proč jsme se rozhodli podnikat právě v této oblasti. Období pandemie covidu-19, které zachvátilo celý svět a razantně proměnilo kupní chování zákazníků, kteří pod vlivem vládních opatření nemohli nakupovat v kamenných prodejnách, nás ještě více přesvědčilo k přesunu našeho podnikání do světa onlinu a poskytovat tak co možná nejlepší služby našim zákazníkům z pohodlí jejich domovů.
 

Zpět na přehled

Nahoru