Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Představení startovacího sortimentu

Představení startovacího sortimentu

V tomto článku Vám přinášíme přehled sortimentu našeho e-Shopu Luskni.cz.

V tomto článku Vám přinášíme přehled sortimentu nového e-Shopu s elektronikou Luskni.cz. Těšit se u nás můžete z celé řady elektronických produktů od mobilů a televizorů až po domácí spotřebiče.

Co u nás nakoupíte

V sekci mobilních telefonů, které jsou našimi nezbytnými pomocníky v každodenním životě, můžete vybírat hned z několika kategorií. V nabídce na Vás čekají chytré telefony využívající pokročilý operační systém Android a iOS, nebo mobily renomovaných značek jako Apple, Xiaomi, Realme, Samsung ,Motorola a další. V nabídce máme rovněž odolné tlačítkové mobily značky myPhone ,Aligator, jejichž design je speciálně navržen tak, aby byl snadno ovladatelný pro seniory, nebo pro osoby se sníženou pohyblivostí prstů. K mobilům Vám nabízíme příslušenství v podobě bezdrátových sluchátek, praktických ochranných pouzder a krytů, nabíječek a dalšího praktického vybavení.

Pokud hledáte kompromis mezi notebookem a mobilem, doporučujeme navštívit sekci tabletů. Tablet Vám poskytne komfortní velikost displeje a zároveň ho díky nízké hmotnosti a malým rozměrům můžete vzít prakticky kamkoliv. Vybírat u nás můžete ze značek Apple, Samsung, UMAX, Lenovo a dalších. Vedle tabletů a mobilů u nás najdete také bohatou nabídu notebooků a stolních počítačů jak pro domácí využití, tak do kanceláří či pro speciální účely jako je hraní počítačových her.

O kvalitní obraz se postará naše nabídka monitorů, kde můžete vybírat například z klasických monitorů do kanceláří, monitorů se zakřiveným displejem, herních či profesionálních monitrorů.

Pro vybavení Vašich domácností pro Vás máme pestrou nabídku domácích spotřebičů od chladniček, praček, sušiček až po vysavače, žehličky či kávovary. Pro volný čas a zábavu u nás seženete dále televize, projektory, fotoaparáty, kamery atd. Najdete u nás ale také skvělé tipy na dárky jako jsou koloběžky pro děti i dospělé, chytré hodinky, RC modely v podobě dronů, RC aut, RC lodí, RC motorek a dalších. 

Spěciální sekcí je potom kategorie Batohy, kde pořídíte batohy, penály a jiné užitečné školní potřeby pro Vaše děti.

Vybrané značky

Potrpíme si na kvalitě, a proto pro Vás s pečlivostí vybíráme produkty renomovaných značek. Vybírat můžete produkty od výrobců: Lenovo, Apple, Xiaomi, Microsoft, Samsung, Huawei, Acer a dalších.

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (46.9 + 29.0) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru