Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Chytré hodinky Realme Hodinky realme Watch Black

Hodinky realme Watch Black

Kód zboží: 4810597 EAN: 6941399003248
Značka: Realme

Není skladem

Doprava zdarma

1 199 Kč včetně 21 % DPH 991 Kč bez DPH
Chytré hodinky realme Watch - unisex s měřením kyslíku v krvi a tepu ze zápěstí, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, 14 sportovních aktivit, monitoring spánku, budík, upozornění na dlouhodobé sezení, připojení pomocí Bluetooth, stav baterie, notifikace z mobilu, hodnota vodotěsnosti Water resistant IP68, kompatibilní s Android, materiál řemínku: silikon. Více

Popis - Hodinky realme Watch Black

1,4 palcový velký barevný dotykový displej

Živé barvy, hladký dotek

Velký barevný dotykový displej o úhlopříčce 1,4 palce s vysokým rozlišením 320 x 320 pixelů dokáže zobrazovat živé a realistické vizuální prvky, které jsou tak podmanivé, že už se nikdy nebudete chtít dívat jinam. Citlivý dotyk umožňuje snadné ovládání hodinek.

Chytrá upozornění

Stručný přehled informací

Dostávejte všechna důležitá oznámení přímo na hodinky, aniž byste museli telefon vyjmout. Podporuje odmítnutí hovorů, oznámení aplikací, předpovědi počasí a další. Kromě toho je také vybaven upozorněním na nečinnost a připomenutím tekutin, aby vám připomněl pohyb a dostatek tekutin.

Skutečná kvalita

Odolné vůči vodě IP68

Hodinky realme jsou odolné proti vodě IP68 *, což znamená, že je nemusíte sundávat při mytí rukou. Každé hodinky jsou před odchodem z továrny důkladně testovány na spolehlivost a jejich vynikající kvalita vám umožňuje používat je bez obav.

100 000 krát Tlačítkový Test

7kgOdolnost v tahu

3 000 krátSevření

3 000 krátOhnutí

 

SPECIFIKACE

Vzhled

Černá barva

Velikost : 36,5 * 11,8 * 256 mm (Š * V * L)

Hmotnost : 31 g

Poutko na zápěstí

Typ : Odnímatelný řemínek na zápěstí

Šířka : 20 mm

Nastavitelná délka : 164-208 mm

baterie

Baterie : 160 mAh (BIS)

Životnost baterie : 7 až 9 dní

Životnost baterie v režimu úspory energie : 20 dní

*Teoretická data o bateriích pocházejí z realme laboratoře. Skutečná výdrž baterie se může mírně lišit v důsledku různých zvyklostí uživatele. Typické testovací podmínky: Zapnutá 24hodinová detekce srdečního tepu, Zvednutí zápěstí a rozsvícení obrazovky 80x denně, Synchronizace dat s aplikací Realme Link 5x denně, upozornění na hovor 20krát (zavěšení po 10 sekundách) , 100krát oznámení zpráv a 2krát budík.

Obrazovka

Velikost obrazovky : 1,4 palce

Rozlišení : 320 * 320

Dotyk na celé obrazovce

Senzor

3-osý akcelerometr

Snímač srdeční frekvence

Vibrační motor rotoru

Stupeň odolnosti vůči vodě IP68 (1,5 m)

Připojení

Bluetooth 5.0

realme Link APP

Android 5.0+

Monitor zdraví

Automatické měření srdeční frekvence, 24hodinová srdeční frekvence v reálném čase, klidový srdeční rytmus, cvičení srdeční frekvence, upozornění na srdeční frekvenci, měření krevního kyslíku, detekce spánku, kroky po celý den, kalorie, vzdálenost, připomenutí tekutin, upomínka na nečinnost, záznamy o činnosti

Sportovní režim

Outdoor Run, Walk, Indoor Run, Venkovní cyklus, Aerobní kapacita, Silový trénink, Fotbal, Basketbal, Pingpong, Badminton, Indoor Cycle, Eliptical, Yoga a Cricket.

Další funkce

Ovládání hudby, Ovládání kamery, Najít telefon, Meditace, 12/24 hodin, Stopky, Hodiny, Předpověď počasí, Zobrazení data, Vytočit, Cloud Multi-dial, OTA Upgrade, Ukládání dat, Celodenní data, Automatické rozpoznávání pohybu (Spuštěno) / Chůze), Upozornění na volání, Připomenutí zprávy, Připomenutí poplachu, Připomenutí dokončení cíle, Připomenutí potvrzení vazby, Připomenutí slabé baterie, Nastavení jasu, Nastavení chvění, Sledování nošení, Zvednutí zápěstí zapne obrazovku, Režim úspory energie, režim nerušit

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru