Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Spotřebiče Pračky a sušičky Pračky hluboké předem plněné Přední plnění Pračka AEG L7FPE48SC (914550113) předem plněná ProSteam®

Pračka AEG L7FPE48SC (914550113) předem plněná ProSteam®

Kód zboží: L7FPE48SC EAN: 7332543823321
Značka: AEG

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

15 440 Kč včetně 21 % DPH 12 761 Kč bez DPH
Prací programy: Eco 40-60, bavlna , syntetika, jemné prádlo, vlna/hedvábí, pára, 20 min. - 3 kg, outdoor, přikrývka, džíny , antialergický Volba pro extra máchání Nastavení pro úsporu času Funkce pro odstranění skvrn Protipěnový systém Více

Popis - Pračka AEG L7FPE48SC (914550113) předem plněná ProSteam®

Specifikace

  • Prací programy: Eco 40-60, bavlna , syntetika, jemné prádlo, vlna/hedvábí, pára, 20 min. - 3 kg, outdoor, přikrývka, džíny , antialergický  
  • Volba pro extra máchání 
  • Nastavení pro úsporu času 
  • Funkce pro odstranění skvrn 
  • Protipěnový systém 
  • Počet přihrádek dávkovače pracího prostředku: 3 
  • Dětský bezpečnostní zámek 
  • Nožičky: 4 nastavitelné nožky 
  • Vybavení proti vyplavení se sensorem AquaControl

Perfektní vzhled každý den

Pro všechny, kdo potřebují vypadat perfektně každý den. Parní technologie ProSteam® snižuje pomačkání prádla, abyste měli méně práce s žehlením. Svůj volný čas tak raději můžete věnovat rodině, přátelům nebo svým koníčkům. Komfortní život s AEG.

Žádné žehlení s parní funkcí ProSteam®

Jedinečná technologie parních praček ProSteam® vám umožní ještě lepší výsledky praní a ušetří čas se žehlením. Funkce ProSteam® zakončí cyklus párou, která změkčí vlákna a narovná je. Tím snižuje pomačkání až o třetinu. Samostatný parní program je ideální pro osvěžení prádla.

 

Šetřete vodou a energií s technologií ProSense®

Technologie ProSense® přizpůsobí čas, spotřebu vody a energie každé várce, ať už je to jedno tričko, nebo prádlo za celý týden. Speciální senzory zajištují, že se vaše prádlo nebude prát zbytečně dlouho, aby nedocházelo k nadměrnému opotřebení materiálů. Déle si tak udrží svěží barvu i texturu.

SoftPlus: hebké a déle jako nové

Funkce SoftPlus (Jemné+) zajistí, že se aviváž dostane při praní ke všem vláknům prádla, abyste si užili jeho hebkost. Při závěrečném cyklu je oblečení rozprostřeno proti bubnu pračky, aby mohla aviváž lépe proniknout i do hloubky vláken. Výsledkem je prádlo měkčí a po delší dobu v lepší kondici.

 

Rychlé a energeticky úsporné praní s funkcí TimeSave

TimeSave (Úspora času) umožňuje vyprat prádlo za mnohem kratší čas. A díky funkci Eco se prádlo vypere s nižšími požadavky na energii. Výsledkem je čisté, dokonale vyprané a voňavé prádlo, ekonomický provoz a menší dopady na životní prostředí.

ÖKOinvertor - dlouhá životnost a energetická účinnost

Srdcem vybraných praček a sušiček je motor ÖKOinvertor, který je mimořádně tichý, výkonný a úsporný. Bezkartáčová magnetická technologie minimalizuje mechanické tření uvnitř motoru, čímž se prodlužuje jeho životnost a snižuje poruchovost. Využijte doživotní záruky na ÖKOinvertor motor (po registraci na www.aeg.cz).

Parametry

Barva bílá
Energetická třída B
Šířka 59,7 cm
Výška 84,7 cm
Hloubka 57,6 cm
Hmotnost 72 500 g
Objem bubnu 55 l
Náplň prádla pro praní 8 kg
Otáčky při odstřeďování 1400
Spotřeba vody na cyklus 43 l
Elektrické připojení 230 V
Příkon 2200 W
Dávkovací zásuvka ano

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru