Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Vína Plech Bublinky pro ježčata 2022

Novinka

Bublinky pro ježčata 2022

Kód zboží: 1957
Značka: Ježek

Skladem

63 Kč včetně 21 % DPH 53 Kč bez DPH
NAPERLENÝ 100% HROZNOVÝ MOŠT PRO VŠECHNA JEŽČATA! AŤ I DĚTI MAJÍ SVOJI PLECHOVKU!!!! A NEJEN DĚTI, I MAMINKY A TI, CO NEMUSÍ ALKOHOL. Více

Popis - Bublinky pro ježčata 2022

Naperlený hroznový mošt

PRVNÍ ÚLET PRO DĚTI !

NAPERLENÝ 100% HROZNOVÝ MOŠT PRO VŠECHNA JEŽČATA!

AŤ I DĚTI MAJÍ SVOJI PLECHOVKU!!!! A NEJEN DĚTI, I MAMINKY A TI, CO NEMUSÍ ALKOHOL.

A máme tady něco i pro ty nejmenší! Ať i děti poznají to pravé ciknutí plechovky plné energie a přitom tak zdravé.......pouze hroznový cukr, bez přidaných konzervantů. 

100% hroznový mírně naperlený mošt je vyrobený s láskou z hroznů odrůdy Muškát Moravský. Nádherný design svádí děti i dospělé ke chvilce hraní. Budou se cítit jako ti malí ježečci v bublince na etiketě. 

Sladký mošt v plechovce je jemný, bez přidaných konzervantů a sladidel, určený k rychlé konzumaci. Proto neotálej a objednej. Je to pouze limitovaná edice, další budou až příští rok! 


Odrůda: MM

Cukernatost při sběru: 23 °NM

Alkohol: 0 %

Obsah plechu: 0,25 l


Hroznový mošt v plechovce, tak to tu ještě nebylo, první zkouška. Určený pro všechna ježčata i dospělé, kteří nemohou nebo nechtějí alkohol. 

Ty barvičky na etiketě svádí ke hraní a o tom přece dětský svět je. Bezstarostný, létající, úžasný. Ježčata si jej zamilují a hroznová štáva je velmi zdravá pro všechny. 

Detailní popis produktu

Hroznový mošt pro děti je plný medu, rozkvetlé louky, bzučících čmeláků sedajících z květu na květ. Jeho jemnost, plnost, tě doslova uchvátí. K tomu ještě jemné bublinky nemají chybu. 

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru