Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Vína Frizzante Zamilovaný Ježek Červené polosuché frizzante

Novinka

Zamilovaný Ježek Červené polosuché frizzante

Kód zboží: 341
Značka: Ježek

Skladem méně než 3 ks

215 Kč včetně 21 % DPH 178 Kč bez DPH
Si zamilovaný? Máš hlavu plnú v oblacích a srdce ti skáče při každém pomyšlení na tvou lásku? Znáš ten pocit, kdy sa usmíváš ani nevíš proč? Snad jen proto, že je tady opět krásný den a ty sa možeš probouzet a usínat vedle své lásky. Více

Popis - Zamilovaný Ježek Červené polosuché frizzante

Zamilovaný JežekČervené polosuché frizzante

Si zamilovaný? Máš hlavu plnú v oblacích a srdce ti skáče při každém pomyšlení na tvou lásku? Znáš ten pocit, kdy sa usmíváš ani nevíš proč? Snad jen proto, že je tady opět krásný den a ty sa možeš probouzet a usínat vedle své lásky.

Tak to mám pro tebe překvapení. Dej si právě tohoto zamilovaného červeného perlivého ježka a budeš lítat ještě výš. Je určen přímo pro tebe, čeká na tebe se svojí krásnou červenou barvou, bublinkami a lesním ovocem.

A pokud zamilovaný ještě nejsi, tak po vypití této láhve budeš zamilovaný raz dva, minimálně do tohoto lahodného perlivého vína. To ti možu slíbit!


Odrůda: Modrý Portugal + Zweigeltrebe

Cukernatost při sběru: 23 g/l

Zbytkový cukr: 10,8 g/l

Kyseliny: 5,1 g/l

Alkohol: 12 %

Obsah lahve: 0,75 l

 

Detailní popis produktu

Naše první perlivé červené polosuché víno. Vyrobeno z odrůd Modrý Portugal a Zweigeltrebe. Jeho ovocitá chuť i vůně po lesním ovoci ťa posadí na zadek. Krásné jemné víno s mírným zbytkem a bublinkami čeká jenom na tebe!

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru