Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Koloběžky, e-skútry, motorky Elektrické koloběžky Teverun Fighter Eleven (5 000 W) Baterie 60V, 26Ah Motor 2x 1600 W

Teverun Fighter Eleven (5 000 W) Baterie 60V, 26Ah Motor 2x 1600 W

Kód zboží: TEVFighEleven
Značka: Teverun

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

54 790 Kč včetně 21 % DPH 45 281 Kč bez DPH

Popis - Teverun Fighter Eleven (5 000 W) Baterie 60V, 26Ah Motor 2x 1600 W

Síla pro dlouhé cesty a prudké kopce

Jsme zvyklí na hodně, ale to, co má Fighter „pod kapotou”, je už výkon 2x 1 600 W (v peaku 5 000 W), který vás vystřelí až na rychlost 85 km/h. Adrenalinová jízda je sice skvělá, ale pamatujte, že pořádný výkon je zde především proto, abyste si poradili s jakýmkoliv terénem a kopcem. Eleven běží na 60V systému s napěchovanou 26Ah baterií, která vám zajistí až 80km dojezd, a to už je na pěkný výlet!

Fighter se popere se vším

Chcete si vyjet třeba kopec s 30° stoupáním? Není problém! Fighter vás vyveze až na vrchol, a to bez poklesu výkonu. Tento kousek je vyroben z kombinace kvalitní slitiny hliníku a oceli. Díky tomu získáte pocit bezpečí a nějaké díry na cestě vás absolutně nerozhází. Váží 35 kg, což zaručuje jistou manipulaci s koloběžkou. Vážíte hrubě přes metrák? To Fighter zvládne levou zadní – uveze až 150 kg. Takže člověk, co váží 50 kg a má naloženo 100 kg, bude v pohodě.

Odzvonilo defektům

Už vás nebaví neustále měnit duše a řešit defekty se servisem? V tom případě vás oslní 11″bezdušové pneumatiky, díky kterým můžete všem defektům už navždy zamávat. Uvnitř těchto pneumatik najdete totiž speciální hmotu, která si poradí se všemi menšími dírkami a to je něco, co vám neskutečně usnadní život. S tímto typem pneumatik budete moct nalítat tisícovky kilometrů bez jediné nutnosti řešit defekt.

Tank s neuvěřitelnou pohodlností

I když tento stroj na první pohled vypadá velmi robustně a masivně, tak vám dopřeje pohodlí se vším všudy. Pružinové tlumiče krásně vykryjí i větší nerovnosti a zajistí vám příjemnou jízdu v jakémkoliv terénu. K prvotřídnímu pohodlí rozhodně přidají plně hydraulické kotoučové brzdy a s těmi vás žádná překážka jen tak nepřekvapí. Hydraulické brzdy jsou něco, co u své koloběžky oceníte v nevyzpytatelných situacích a systém elektrické brzdy ABS se může jedině hodit. Tlumič řízení je také další vychytávkou v základní výbavě, o kterou vás neochudíme. Oceníte ji především při vyšších rychlostech, kdy vám bude krásně držet rate.

O level výše

Fighter Eleven je díky novému vylepšenému 3.5″ TFT displeji zase o level výše. Displej je umístěn přesně uprostřed řídítek a dopřeje vám opravdu detailní nastavení vaší koloběžky s ještě lepší čitelností. Technologie NFC čipu je nyní zabudovaná do displeje koloběžky, takže po zapnutí stroje budete muset přiložit čip k displeji. Jinak se strojem neodjedete. Pro kompletní zajištění koloběžky si určitě pořiďte kvalitní zámek na koloběžku. Na řídítkách najdete i plyn na ukazovák. Ten můžete dle potřeby vyměnit za plyn na palec. Přiložené fotografie jsou pouze ilustrační.

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru