Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Spotřebiče Pračky a sušičky Pračky hluboké předem plněné Přední plnění Pračka AEG L6FLG49SCA (914915128) předem plněná ProSense™ AutoDose

Pračka AEG L6FLG49SCA (914915128) předem plněná ProSense™ AutoDose

Kód zboží: L6FLG49SCA EAN: 7332543803996
Značka: AEG

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

15 790 Kč včetně 21 % DPH 13 050 Kč bez DPH
Prací programy: Eco 40-60, bavlna , syntetika, jemné prádlo, vlna/hedvábí, antialergický program s párou, 20 min. - 3 kg, outdoor, snadné žehlení , odstřeď./vypouštění, čištění pračky, džíny , džínovina, povlečení, přikrývka, sport, mikrovlákno, ručníky, fleece , pracovní oblečení, závěsy , máchání , vypouštění , odstřeďování Volba pro extra máchání Kontrola vyvažování náplně v bubnu Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně Protipěnový systém Více

Popis - Pračka AEG L6FLG49SCA (914915128) předem plněná ProSense™ AutoDose

Specifikace

  • Prací programy: Eco 40-60, bavlna , syntetika, jemné prádlo, vlna/hedvábí, antialergický program s párou, 20 min. - 3 kg, outdoor, snadné žehlení , odstřeď./vypouštění, čištění pračky, džíny , džínovina, povlečení, přikrývka, sport, mikrovlákno, ručníky, fleece , pracovní oblečení, závěsy , máchání , vypouštění , odstřeďování  
  • Volba pro extra máchání 
  • Kontrola vyvažování náplně v bubnu 
  • Technologie Fuzzy Logic, reaguje na množství náplně 
  • Protipěnový systém 
  • Počet přihrádek dávkovače pracího prostředku: 4 
  • Dětský bezpečnostní zámek 
  • Nožičky: 4 nastavitelné nožky 
  • Vybavení proti vyplavení se sensorem AquaControl 

Perfektní vzhled každý den

Ať máte v bubnu jednu košili, nebo týdenní várku prádla, pračky AEG přizpůsobí délku programu i spotřebu voda a energie přesně vloženému množství. Pro perfektní vzhled vašeho oblečení každý den.

Šetřete vodou a energií s technologií ProSense®

Technologie ProSense® přizpůsobí čas, spotřebu vody a energie každé várce, ať už je to jedno tričko, nebo prádlo za celý týden. Speciální senzory zajištují, že se vaše prádlo nebude prát zbytečně dlouho, aby nedocházelo k nadměrnému opotřebení materiálů. Déle si tak udrží svěží barvu i texturu.

Automatické dávkování AutoDose pro vynikající péči

Inteligentní senzory AutoDose automaticky dávkují přesné množství pracích prostředků a aviváže podle velikosti náplně pro dosažení skvělých výsledků praní. Málo pracího prostředku způsobuje šednutí prádla, příliš mnoho naopak narušuje tkaniny. Bavlna je díky tomu 3x odolnější proti potrhání.

Nová generace praní s aplikací My AEG Care

Připojte svou pračku s konektivitou k aplikaci My AEG Care a dopřejte si skutečný komfort při praní prádla. S aplikací máte celý prací cyklus pod kontrolou odkudkoliv a zároveň přístup k mnoha užitečným radám a tipům, jak se správně starat o různé materiály.

SoftPlus: hebké a déle jako nové

Funkce SoftPlus (Jemné+) zajistí, že se aviváž dostane při praní ke všem vláknům prádla, abyste si užili jeho hebkost. Při závěrečném cyklu je oblečení rozprostřeno proti bubnu pračky, aby mohla aviváž lépe proniknout i do hloubky vláken. Výsledkem je prádlo měkčí a po delší dobu v lepší kondici.

Rychlé a energeticky úsporné praní s funkcí TimeSave

TimeSave (Úspora času) umožňuje vyprat prádlo za mnohem kratší čas. A díky funkci Eco se prádlo vypere s nižšími požadavky na energii. Výsledkem je čisté, dokonale vyprané a voňavé prádlo, ekonomický provoz a menší dopady na životní prostředí.

Parametry

Barva bílá
Energetická třída A
Šířka 60 cm
Výška 85 cm
Hloubka 57,5 cm
Hmotnost 76 500 g
Objem bubnu 68,6
Náplň prádla pro praní 9 kg
Otáčky při odstřeďování 1400
Spotřeba vody na cyklus 50 l
Elektrické připojení 230 V
Příkon 2200 W
Dávkovací zásuvka ano

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru