Pračka AEG L6FLG49WC

 

ŠETŘETE VODOU A ENERGIÍ S TECHNOLOGIÍ PROSENSE®

Technologie ProSense® přizpůsobí čas, spotřebu vody a energie každé várce, ať už je to jedno tričko, nebo prádlo za celý týden. Speciální senzory zajištují, že se vaše prádlo nebude prát zbytečně dlouho, aby nedocházelo k nadměrnému opotřebení materiálů. Déle si tak udrží svěží barvu i texturu.

SOFTPLUS: HEBKÉ A DÉLE JAKO NOVÉ

Funkce SoftPlus (Jemné+) zajistí, že se aviváž dostane při praní ke všem vláknům prádla, abyste si užili jeho hebkost. Při závěrečném cyklu je oblečení rozprostřeno proti bubnu pračky, aby mohla aviváž lépe proniknout i do hloubky vláken. Výsledkem je prádlo měkčí a po delší dobu v lepší kondici.

 

DŮKLADNĚ VYPRANÉ DÍKY ANTIALERGICKÉMU PROGRAMU

Antialergický program zajišťuje účinné odstranění alergenů z domácích čtyřnohých miláčků, roztočů a pylových částic. 99% účinnost při udržení konstantní teploty 60 °C a délky hlavního pracího cyklu min, 40 minut. Výsledkem je čisté prádlo, které vyhovuje i osobám s citlivou a extrémně citlivou pokožkou.

RYCHLÉ A ENERGETICKY ÚSPORNÉ PRANÍ S FUNKCÍ TIMESAVE

TimeSave (Úspora času) umožňuje vyprat prádlo za mnohem kratší čas. A díky funkci Eco se prádlo vypere s nižšími požadavky na energii. Výsledkem je čisté, dokonale vyprané a voňavé prádlo, ekonomický provoz a menší dopady na životní prostředí.

 

INVERTOROVÝ MOTOR S 10LETOU ZÁRUKOU

Invertorový motor je velmi spolehlivý, odolný, tichý a úsporný. Je založen na bezkartáčové invertní technologii, která snižuje vibrace, opotřebení a poskytuje maximální výkon při minimálním hluku. Navíc se zárukou 10 let (po registraci na www.aeg.cz).