Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Koloběžky, e-skútry, motorky Koloběžky pro dospělé KOLOBĚŽKA KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) Magic Black

KOLOBĚŽKA KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) Magic Black

Kód zboží: 0100000000050795 EAN: 8596072009376
Značka: KOSTKA

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

25 990 Kč včetně 21 % DPH 21 480 Kč bez DPH
Není žádným tajemstvím, že mnoho psů má doslova závislost na pohybu. Nejšťastnější jsou, když mohou trávit spoustu času běháním a dalšími aktivitami. Jak to skloubit dohromady se psím pánem či paničkou, který má závislost na koloběžce? Mushing – to je správné slovo! Více

Popis - KOLOBĚŽKA KOSTKA MUSHING RACER PRO (G6) Magic Black

Není žádným tajemstvím, že mnoho psů má doslova závislost na pohybu. Nejšťastnější jsou, když mohou trávit spoustu času běháním a dalšími aktivitami. Jak to skloubit dohromady se psím pánem či paničkou, který má závislost na koloběžce? Mushing – to je správné slovo! Můžete si být jisti, že nová koloběžka Kostka Mushing Racer Pro (G6) spolehlivě zajistí vyplavování adrenalinu do krve jak u vás, tak i u vašeho zvířecího přítele. Podporujeme závislost na pohybu nejen u vás, ale i u vašich psů.

Koloběžky s odpruženou přední vidlicí, vybavené vodítkem pro psa, vyrábíme už dlouho. Nový model Kostka Mushing Racer Pro (G6) však posouvá zážitek z jízdy v terénu ještě o level výše. Protože velká kola rychleji jedou, a zároveň mají lepší průchodnost terénem, osadili jsme tento model vpředu 27,5" a vzadu 24" kolem. Překážky, které jste doposud přejížděli obezřetně a pomaleji, nyní „dáte“ v plné rychlosti. Podle charakteru jízdního povrchu jednoduše zvolíte optimální tlak v terénních pláštích Schwalbe Smart Sam, které se vám odmění skvělou trakcí v synergii s nízkým valivým odporem. Hydraulické kotoučové brzdy Shimano Deore pak zajistí bezpečné brzdění či zastavení i v nejnáročnějších podmínkách. Doslova vás podrží jak na suchém, tak i v bahnitém nebo rozmáčeném terénu. 

Přední vzduchová vidlice se zdvihem 100 mm je vybavená zamykáním pružení na řídítkách – při odrážení tak nepřijdete o cennou energii. Vidlice je uložená v semi-integrovaném hlavovém složení, které výrazně zvyšuje tuhost celého kompletu přední vidlice/rám koloběžky a přináší také přesnější odezvu řízení. Citelně byla zvýšena tuhost také u rámu šesté generace. Nášlapná plocha dostala nový středový profil, CNC frézovaný doraz paty je pak nejen vysoce funkčním, ale také designovým prvkem této koloběžky.

Kontrolu nad svým strojem máte ve svých rukou, ovládajících 720 mm široké „vlaštovky“ – lehká oversized řídítka, opatřená gumovými gripy s pojistnými objímkami proti samovolnému pootáčení, které se výborně drží i v rukavicích. Krátký představec zvyšuje celkovou tuhost řízení a přispívá k jeho přesnosti. Standardní výbavou musherské koloběžky Kostka Mushing Racer Pro (G6) je samozřejmě také držák pro vodítka psa, integrovaný na hlavové trubce pod řídítky. S koloběžkou se dodává jednoduše odnímatelný adaptér vodítka z pružinové oceli, plus vodítko s amortizérem. Vodítko splňuje normy, předepsané českými i mezinárodními svazy – díky tomu můžete hned po vybalení nového stroje z krabice vyrazit se svým psím tahounem na musherské závody.

Přejeme vám spoustu zážitků z jízdy! A když navrch získáte i nějaké ty medaile, bude to největším oceněním naší práce. 

Český produkt

Koloběžky a doplňky KOSTKA jsou produkty vyráběné výhradně v České republice. 

Parametry

Pneu přední 27.5"
Pneu zadní 24"
Brzdy Shimano DEORE (disc, hydraulic)
Ráfky Dvoustěnné - RDX
Vidlice Odpružená - Zamykání na řídítkách
Nosnost 150 kg
Váha 13 kg
Barva Magic Black
Celková délka 1900 mm
Výška řídítek 1130 cm
Délka nášlapu 450
Rozvor náprav 1240 mm
Zátky Plastové odrazové
Náboje KOSTKA HK 1024 DS
Obutí Schwalbe Smart Sam
Představec Force 31,8 mm
Hlavové složení A-Head Semi-integrované
Madla Gumová - pojistná
Duše Autoventilek
Ráfky Dvoustěnné - RDX
Řídítka Hliníkové 720 mm - 31.8 mm
Paprsky Nerezové

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru