Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Spotřebiče Malé spotřebiče Krása a zdraví IPL epilátory IL3000 IPL epilátor PERFECT SKIN AKCE

IL3000 IPL epilátor PERFECT SKIN AKCE

Kód zboží: il3000 EAN: 8595631011195
Značka: CONCEPT

Skladem

Doprava zdarma

2 390 Kč včetně 21 % DPH 1 976 Kč bez DPH
IPL epilátor Concept IL3000 Perfect Skin se postará o vaši dlouhodobě hladkou pokožku. Je vybaven bezpečnostním senzorem na ochranu očí a nabízí 5 úrovní intenzity, 2 režimy a životnost 300 000 impulzů. Více

Popis - IL3000 IPL epilátor PERFECT SKIN AKCE

IPL epilátor Concept IL3000 Perfect Skin

Profesionální IPL technologie

Mobilní aplikace

300 000 impulzů

Prodloužená záruka 3 roky na IPL - K nákupu IPL epilátoru IL5020, IL5000, IL3020 a IL3000 provedeného v období od 1. října do 31. prosinec 2023 získáte po registraci prodlouženou záruku na 3 roky.

https://www.concept.cz/registrace-vysavac.htm

IPL epilace v pohodlí domova

Toužíte po hladké pokožce bez chloupků? S IPL epilátorem Concept IL3000 Perfect Skin toho můžete dosáhnout v pohodlí svého domova. Využívá technologii intenzivního pulzního světla (IPL), která byla podrobena více než 15 letům klinických testů po celém světě. Umožňuje ošetření ve 2 režimech a 5 úrovních podle odstínu pokožky. Je vhodný pro odstraňování chloupků na celém těle (nohy, ruce, záda) včetně citlivých oblastí bikin, podpaží a obličeje (tváře, horní ret, brada).

300 000 záblesků, které vám vydrží celý život

Životnost epilátoru dosahuje 300 000 světelných impulzů. Pro lepší představu to znamená, že pokud byste si pravidelně epilovali nejběžnější partie těla, což jsou nohy, podpaží a oblast bikin, a dodržovali doporučené intervaly ošetření, světelné impulzy vám vystačí na celý život. Jedná se o průměrné výpočty použitých záblesků na základě výsledků testovací skupiny žen (velikost M, výška cca 165 cm, váha cca 60 kg).

 

Průměrný počet záblesků na jednotlivé partie těla:

• lýtko = 60-90 záblesků
• stehno = 120-140 záblesků
• podpaží = 5-7 záblesků
• bikiny = 16-20 záblesků

IPL epilace přispívá k odstranění chloupků i s kořínky

Tato vědecky ověřená technologie poskytuje rychlé a trvalé výsledky. Záblesky intenzivního pulzního světla se během epilace dostávají pod povrch pokožky, kde působí na tmavý pigment chloupků. Tento tepelný účinek efektivně a bezbolestně ničí chloupky i s kořínky a zabraňuje jejich opětovnému růstu.

Pro koho je IPL epilátor vhodný?

Epilace pomocí IPL epilátoru je nejefektivnější u osob se světlejší pokožkou a tmavšími chloupky, které obsahují tmavý pigment a epilace je tím pádem účinnější. Čím světlejší chloupky a tmavší typ pokožky, tím se účinnost IPL epilátoru snižuje.

Jak IPL epilátor správně používat?

Pokožka, kterou se chystáte epilovat, musí být před použitím IPL epilátoru čistá, suchá a oholená. Zvolte vhodnou úroveň intenzity světla pro váš typ pokožky – čím světlejší fototyp pleti máte, tím vyšší úroveň intenzity zvolte (doporučené úrovně intenzity pro jednotlivé fototypy jsou podrobněji popsány v návodu – str. 17). Aplikační plochu epilátoru přitiskněte na pokožku. Stisknutím tlačítka přístroj vyšle světelný impulz. Vyvarujte se uvolnění více než jednoho pulzu na stejnou část pokožky během jednoho ošetření. Během epilace můžete cítit mírný pocit tepla či brnění, ale v žádném případě nesmí být bolestivá. Pokud cítíte bolest, je nutné snížit intenzitu záření.

Kdy se dostaví první výsledky?

Výsledky epilace se mezi jednotlivými uživateli mohou lišit v závislosti na ošetřované části těla, barvě chloupků a způsobu aplikace. Počáteční úspěchy můžete zaznamenat na své pokožce již po několika týdnech pravidelného používání. Obecně platí, že na světlé pokožce s tmavými chloupky se výsledky dostaví rychleji než na tmavší pokožce s chloupky světlými. Pokud s epilací začínáte, doporučujeme první 4 ošetření provádět v rozestupu 2 týdnů. Poté epilaci opakujte každé 4 týdny, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku.

Senzor na ochranu očí

IPL epilátor má zabudovaný bezpečnostní senzor, který zabrání vyslání impulzu, pokud epilátorem míříte do volného prostoru. Díky tomuto senzoru bude přístroj správně pracovat pouze v okamžiku, kdy je aplikační plocha zcela v kontaktu s pokožkou. Používání přístroje je tedy bezpečné a nehrozí riziko poškození očí, takže v průběhu epilace nemusíte používat speciální ochranné brýle. V případě odstraňování chloupků v oblasti obličeje doporučujeme během záblesku zavřít oči. Předejdete tak drobnému oslnění srovnatelnému se sílou blesku u fotoaparátu, které sice nepředstavuje zdravotní riziko, ale může být nepříjemné.

Epilace citlivých partií pomocí režimu Precision

Režim Precision je vhodný pro ošetření nejhůře dostupných a nejcitlivějších partií, jako je obličej, podpaží, oblast bikin apod. Přístroj vysílá jednorázové impulzy na základě stisknutí tlačítka pro uvolnění impulzu.

Plynulá epilace velkých ploch pomocí režimu Gliss

Režim Gliss je vhodný na ošetření větších ploch, jako jsou nohy, ruce, záda apod. Aplikační plochu epilátoru přiložte k pokožce a držte tlačítko pro uvolnění impulzu po celou dobu ošetření stlačené. Pomalým klouzavým pohybem posunujte přístrojem po pokožce, aniž byste ho zvedali. Epilátor vysílá plynulé záblesky v řadě za sebou, čímž umožňuje rychlejší a plynulejší ošetření.

Nečekejte na léto

Pokud chcete mít v létě krásně hladkou pokožku, začněte s epilací v dostatečném předstihu. Pokožka totiž nesmí být vystavována slunečnímu záření minimálně 4 týdny před a alespoň 2 týdny po použití IPL epilátoru. Chraňte pokožku před sluncem v průběhu celého ošetření. Vystavení slunečnímu záření znamená pobyt na přímém slunečním světle bez ochrany po dobu asi 15 minut nebo pobyt na nepřímém slunečním světle bez ochrany po dobu 1 hodiny. Pokud jste na pokožku aplikovali samoopalovací krém, vyčkejte, dokud opalovací účinek krému zcela nevymizí. IPL epilátor mohou používat muži i ženy starší 18 let.

Kdy IPL epilátor nepoužívat

IPL epilátor se nesmí používat na potetované části těla, místa s permanentním make-upem, pihy, mateřská a jiná tmavá znaménka. Před použitím tyto místa důkladně zakryjte. Zároveň se IPL epilace nedoporučuje osobám s velmi citlivou pokožkou, při kožním onemocnění, při vysokém výskytu červených žilek, křečových žil nebo těhotným a kojícím ženám. Pokud jste jinak nemocní nebo si jen nejste jistí, zda je pro vás IPL epilace vhodná, poraďte se s dermatologem nebo svým lékařem. Přístroj není vhodný k odstranění mužských vousů.

Mobilní aplikace

S mobilní aplikací získáte svého osobního rádce, který vám pomůže naplánovat jednotlivé procedury a sledovat postup ošetření. Pomůže vám s výběrem vhodné úrovně intenzity impulzů podle vašeho odstínu pokožky a pohlídá vám intervaly mezi jednotlivými procedurami. Nechybí ani přehledný videonávod, ve kterém se dozvíte, jakým způsobem epilátor správně používat, abyste dosáhli efektivních a dlouhodobých výsledků..

Jak se o IPL epilátor starat?

Po ukončení epilace přístroj vypněte, vypojte ze zásuvky a nechte vychladnout. Poté ho můžete očistit vlhkým hadříkem. Zejména důležitá je údržba aplikačních ploch. Čistý přístroj uložte do pouzdra a uskladněte.

Technické parametry:

  • IPL epilace přispívá k odstranění chloupků i s kořínky
  • Odstraňuje chloupky z pokožky nohou, rukou, podpaží, těla, zad, oblasti bikin a obličeje
  • Technologie intenzivního pulzního světla
  • 5 úrovní, 2 režimy - precision, gliss
  • Senzor na ochranu očí
  • Indikátor připravenosti
  • Mobilní aplikace Concept IPL pro plánování ošetření
  • Automatické vypnutí při nečinnosti
  • Uskladnění: pouzdro
  • Životnost lampy: 300 000 impulzů
  • Napětí: 100-240 V ~, 50/60 Hz, 1,2 A
  • Příkon: 36 W
  • Aplikační plocha: 3 cm²
  • Světelné spektrum: 550-1200 nm
  • Frekvence impulzů: stupeň intenzity 1 - impulzy po 1,6 s/stupeň intenzity 5 - impulzy po 3,6 s
  • Intenzita světelného impulzu:

     

    stupeň intenzity 1 - 2 J/cm²

     

    stupeň intenzity 2 - 2,5 J/cm²

     

    stupeň intenzity 3 - 2,8 J/cm²

     

    stupeň intenzity 4 - 3,2 J/cm²

     

    stupeň intenzity 5 - 3,5 J/cm²
  • Rozměry: 13,5 x 7,5 x 3,5 cm
  • Hmotnost: 0,22 kg
  • Napájení: elektrická síť
  • Barva: bílá + rosegold

Parametry

Hmotnost (kg) 0,22
Mobilní aplikace ANO
Výška (cm) 13,5
Počet záblesků 300000
Počet nástavců 1
Počet úrovní 5
Počet režimů 2
Oblast ošetření nohy, ruce, tělo, obličej, podpaží, oblast bikin
Aplikační plocha (cm2) 3
Napájení elektrická síť
UV filtr ANO
Senzor na ochranu očí ANO
Indikátor připravenosti ANO
Automatické vypnutí při nečinnosti ANO
Pouzdro na uskladnění ANO
Šířka (cm) 7,5
Hloubka (cm) 3,5
Nahoru