Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Koloběžky, e-skútry, motorky Elektrické koloběžky Městská elektrická koloběžka žlutá Vsett Mini (350 W) - 16Ah

Městská elektrická koloběžka žlutá Vsett Mini (350 W) - 16Ah

Kód zboží: Vmini_žlutá
Značka: VSETT

Varianty produktu

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

11 890 Kč včetně 21 % DPH 9 827 Kč bez DPH
Koloběžka, která perfektně doplnila všestrannou flotilu Vsett Vsett je již léty ověřená značka, která neustále pracuje na inovacích. Více

Popis - Městská elektrická koloběžka žlutá Vsett Mini (350 W) - 16Ah

Kompletní specifikace

 

Koloběžka, která perfektně doplnila všestrannou flotilu Vsett

Vsett je již léty ověřená značka, která neustále pracuje na inovacích. Nyní se zaměřili na koloběžku, která potěší především drobnější a lehčí jezdce. Rovnováha mezi praktičností a využitím je zde naprosto fenomenální. 

 

Dvojité odpružení
O váš komfort se během jízdy budou starat dvě velmi precizně umístěné pružiny, které najdete jak vepředu, tak i vzadu. Na to, jak je koloběžka malá, je toto odpružení opravdu velmi příjemné a jen tak nějaká nerovnost na vozovce vás nepřekvapí.

Inteligentní ochrana proti přehřátí
Náš šikovný prcek Mini je také vybaven inteligentním systémem proti přehřátí kontroleru. Pokud teplota kontroleru překročí bezpečnostní práh, řídicí systém vstoupí do 20 vteřinového ochranného cyklu. 

Stačí zmáčknout plyn a další dobrodružství už je na cestě
Vsett Mini má jako první model od této značky plynovou páčku na palec a kromě klasických převodů 1/2/3 zde máte možnost zvolit hned ze tří režimů: Eco, drive a sport!

Síla, která může lehce překvapit
350W se možná může zdát jako malý výkon, ale pro jezdce, kteří jsou drobnější a lehčí to naprosto postačí i do kopce. Koloběžka zvládne na “Sport” režim vytáhnout až 30 km/h.

Nový integrovaný displej
Zbrusu nový integrovaný displej nyní najdete přímo uprostřed řídítek - zabudovaný na konci řídící tyče. Displej vám čitelně ukáže údaje například o: rychlosti, ODO, jízdním režimu, zapnutí světel, vysoké teplotě kontroleru, tempomatu a v neposlední řadě stavu základní a extérní baterie.

 

 

Až dvakrát větší dojezd? 

V základu najdete u Miniho baterii o kapacitě 7.8 Ah, která vám zaručí dojezd až 25 km. Pokud vám to přijde málo, tak nezoufejte. Je zde možnost dokoupit a během pár okamžiků zacvaknout druhou baterii ke krku řízení a dojezd se okamžitě zdvojnásobí! Dosáhnete tedy při klidnější jízdě klidně 38 až 40 km. 

 

Parametry

Max. nosnost až 90 kg
Max. rychlost 25 km/h
Brzdy 1 kotoučová brzda
Tlumení plné
Dojezd max. 25 (jedná baterie) až 38 km (dvě baterie)
Výkon 350 W

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru