Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Mobily, příslušenství Příslušenství Příslušenství do auta Držáky do auta Univerzální magnetický držák do auta WG 20 (Černý)

Univerzální magnetický držák do auta WG 20 (Černý)

Kód zboží: 6822 EAN: 8591194083686
Značka: WINNER GROUP

Skladem

290 Kč včetně 21 % DPH 240 Kč bez DPH

Popis - Univerzální magnetický držák do auta WG 20 (Černý)

Univerzální magnetický držák do auta WG pro mobilní telefony, snadno instalovatelný, připevněný k ventilační mřížce. Držák má nastavitelné otočení hlavy o 180 stupňů, což umožňuje pohodlné připevnění a používání telefonu pod úhlem.

Magnetická držák pro ventilační otvor je malý předmět, který usnadňuje manipulaci s telefonem během jízdy. Silný magnet a odolný podklad zajišťují pohodlný provoz telefonu i při jízdě na nerovných cestách. Podle našeho názoru je tato rukojeť kvalitnější a praktičtější než Baseus nebo Aukey. Sada obsahuje kovovou kulatou samolepicí desku, která se přilepí na kryt telefonu. V závislosti na typu krytu by se tato deska měla aplikovat na vnitřní nebo vnější zadní stranu telefonu.

Výhodou tohoto řešení je, že tento držák neomezuje viditelnost při jízdě - oproti držákům namontovaným na skle. Kromě toho existují předpisy v několika evropských zemích o nemožnosti upevnění držáku na čelní sklo.

Největší výhodou tohoto držáku je kvalita. Držák je opravdu kvalitě vyrobený. Tento držák doporučujeme lidem, kteří mají zkušenosti s držáky s velmi nízkou kvalitou, nebo opravdu chtějí věnovat pozornost telefonu a větrací mřížce od samého počátku.

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru