Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Spotřebiče Lednice a mrazáky Lednice Orava RGO-101 AW Mini kombinovaná chladnička, 88 l

Orava RGO-101 AW Mini kombinovaná chladnička, 88 l

Kód zboží: RGO-101 AW EAN: 8586016720696
Značka: Orava

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

4 544 Kč včetně 21 % DPH 3 756 Kč bez DPH
Tato volně stojící malá chladnička se hodí všude tam, kde potřebujete uchovat potraviny čerstvé za nízké náklady. Díky malým rozměrům se výborně hodí na chatu, do práce i na internát. Více

Popis - Orava RGO-101 AW Mini kombinovaná chladnička, 88 l

Mini kombinovaná chladnička Orava RGO-101 AW

Tato volně stojící malá chladnička se hodí všude tam, kde potřebujete uchovat potraviny čerstvé za nízké náklady. Díky malým rozměrům se výborně hodí na chatu, do práce i na internát. Navíc vám konstrukce vyjímatelných skleněných polic umožní udržovat vše zcela čisté bez nároků na čas - police se dají jednoduše vytáhnout ven a vyčistit. Ve dveřích má zabudovaný praktický držák na lahve. Díky jednoduché až intuitivní obsluze a mechanickému ovládání teploty máte stále vše pod kontrolou a instalace ze zaměnitelnými dveřními závěsy a nastavitelnými nožičkami je prostě hračka. 

Hlučnost - 41 dB

Hlučnost chladničky je důležitým parametrem při výběru chladničky. Nikdo přece netouží po zvucích, kterými by ho mohl spotřebič během svého provozu vyrušovat. Ani přes den, ani v noci. Nízká hlučnost, avšak vysoká spolehlivost mrazení a chlazení jsou to, co od nového spotřebiče očekáváme. Chladnička Orava uspokojí obě vaše představy.

Objem 88 l

Tento údaj vám napoví, jaké množství potravin se vejde do chladničky. Čím větší objem, tím více potravin a jídel si v ní uložíte na později. Tohoto údaje byste si měli při výběru chladničky všímat o to více, pokud jste součástí vícečetné rodiny, kde se dělají opravdu velké zásoby, nebo pokud nakupujete potraviny vzácněji, avšak nárazově, ve velkých množstvích.

Vyjímatelné police

Díky vyjímatelným poličkám je manipulace s potravinami v ledničce velmi jednoduchá. Poličky si můžete vytáhnout, abyste do nich uvařené jídlo a suroviny vložili tak hluboko, jak potřebujete. V lednici si tak vytvoříte přehledný systém a dostatek místa na zásoby. Možnost vyjímat poličky oceníte i při důkladném a precizním mytí chladničky jednou za čas, aby zářila čistotou a byla hygienicky vhodným místem na uskladnění potravin.

Kompaktní rozměry

Kompaktní rozměry chladicího zařízení vám umožní umístit ho i do velmi malých prostor. O možnost uložit si zásoby

tak nepřijdete ani v případě, že vaše bydlení není příliš velkorysé na metráž.

Vlastnosti 

Barva Bílá
Roční spotřeba energie 136
Energetická třída F
Rozměry (cm) 48x50x82,1 cm
Hmotnost (kg) 23.9
Typ chladničky Mini kombinovaná
Vestavná/volně stojící Ne/Ano
Celkový hrubý objem (l) 91
Celkový čistý objem chladničky (l) 88
Hlučnost Max. 43 dB
Počet zásuvek v mrazničce 1
Automatické rozmrazování Ne
No Frost Ne
Less Frost Ne
Držák na láhve Ano

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Přílohy

Nahoru