Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Televize Android televize 126cm/50" 4K UHD ANDROID SMART LED televizor s WiFi ORAVA

126cm/50" 4K UHD ANDROID SMART LED televizor s WiFi ORAVA

Kód zboží: LT-ANDR50 A01 EAN: 8586016721648
Značka: Orava

Není skladem

Doprava zdarma

8 790 Kč včetně 21 % DPH 7 265 Kč bez DPH
• 4K UHD (3840 × 2160) • ANDROID TV • Bluetooth (audio link) • DVB - T, T2, C, S2 tuner Více

Popis - 126cm/50" 4K UHD ANDROID SMART LED televizor s WiFi ORAVA

Orava LT-ANDR50 A01 přináší pohodlné řešení a nabízí přístup k videím, filmům a sériím na populárních streamovacích platformách. Android TV navíc umožňuje stahovat hry a aplikace dostupné na internetu přímo z platformy od společnosti Google, která používá operační systém Android, hlavně ze smartphonů.

S touto televizí Android existuje několik možností. Nejběžnějším je dálkový ovladač, který je součástí balení SMART TV i multimediálního centra. Pokud se vám zdá být ovladač nepohodlný, je možné si nainstalovat aplikaci, která vám umožní ovládat Android TV přes smartphone. 

Rozlíšení 4K Ultra HD

Rozlišení 4K má 4x vyšší rozlišení než FullHD, díky čemuž si na televizorech s rozlišením 4K můžete vychutnat dokonalý obraz. Ostré detaily, výraznější kontrast a přirozený pohyb vás totálně vtáhnou do děje filmu či hry.

 

úhlopříčka 126cm/50“

4K UHD (3840 × 2160)

zabudovaná WiFi

Vysoký dynamický rozsah

Technologie HDR dělá obraz více realističtější a to díky detailním barvám a lepšímu kontrastu. Sledování filmů na televizoru s HDR přináší fantastický zážitek, jaký jste dosud před televizí nezažili.

SMART funkce 

Se SMART televizorem vždy přichází zábava. Rozšiřující funkce dělají z televizoru centrum zábavy a komunikace s blízkými. Díky internetovému připojení (přes LAN nebo WiFi) můžete surfovat na internetu, sledovat videa nebo archivy TV stanic, sdílet fotky, videa či hudbu na sociálních sítích nebo hrát hry.

Dokonalé barvy

Nejmodernější technologie v televizorech Orava umožňuje zobrazování absolutně realistických barev. Z dívání filmů či hraní her tak budete mít dokonalý zážitek.

Moderní a tenký design

I technologie umí být krásná. Ultra tenký rámeček a moderní design činí z televizorů Orava ozdobu každého obývacího pokoje.

Konektivita televízora

Je tvořena kabelovými a bezdrátovými připojeními a technologiemi. Nejnovější televizory jsou vybaveny několika HDMI a USB konektory, sloty pro SD karty. A spojení s internetem je možné přes DLNA nebo WiFi.

Zabudovaná WiFi 

Stačí jedno stisknutí tlačítka a váš televizor se promění na zdroj plný zábavy. Vychutnejte si filmy, videa, sociální sítě či online hry na velké obrazovce televizoru LT-ANDR50 A01.

Funkce nahrávání

Funkce PVR umožňuje nahrávání televizních pořadů. Stačí jen zapojit USB klíč nebo externí disk, vybrat požadovaný televizní kanál, datum a čas. Nahrané filmy nebo pořady si tak můžete podívat, kdy budete chtít.

HbbTV

Hybridní televize představuje kombinaci televizního vysílání a internetu, díky čemuž můžete využít interaktivní služby, které poskytuje televizní stanice. Nejčastěji to bývá archiv televize, video půjčovna, předpověď počasí, sociální sítě či hry.

DVB-S2

Vychutnejte si vysílání v nejnovějším standardu, který přináší lepší kvalitu obrazu a zvuku prostřednictvím využití komprese MPEG-4 AVC.

• 4K UHD (3840 × 2160) 

• ANDROID TV

• Bluetooth (audio link)

• DVB - T, T2, C, S2 tuner

Parametry

Úhlopříčka (palce) 50
Rozlišení (bodů) 4K UHD 3840 x 2160
Barva černá
Technologie Android
Podsvícení displeje LED
SMART TV ano
LAN ano
Wi-Fi ano
USB 2
Přehrávání z USB ano
Netflix ano
HbbTV ano
Hotelový mód ano
PVR Ready ano
Energetická třída G
Rozměry 24,2x111,9x71,4 cm
UMR 800
DVB-T ano
DVB-T2 ano
DVB-C ano
D-SUB (VGA) ano
Digi SPDIF ano
Teletext 1000 stránkový
Počet předvoleb 12200 předvoleb
Rodičovský zámek ano
Časovač ano
HDMI CEC ano
Počet HDMI 4
Výstup na sluchátka ano
Počet reproduktorů 2
Spotřeba v zapnutém režimu (W) 71
Roční spotřeba energie 71kWh/1000h
Zvukový výkon 2x10 W
Rozměry bez podstavce (cm) 3,2/6,6x111,9x64,8
Rozměry VESA (cm) 20x20

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru