Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Kategorie Koloběžky, e-skútry, motorky Motocykly a skútry MOTOCYKL STRATOS 125CC 4T BARTON MOTORS

Novinka

MOTOCYKL STRATOS 125CC 4T BARTON MOTORS

Kód zboží: BM-51-G
Značka: Barton

Skladem méně než 3 ks

Doprava zdarma

89 790 Kč včetně 21 % DPH 74 207 Kč bez DPH
Stratos 125 je nabídka určená náročnému kupujícímu, který hledá ve vozidle jedinečnou kombinaci klasiky a moderny. To je odpověď designérů na potřeby nové generace motocyklistů, kteří hledají kombinaci tradiční formy s moderními řešeními. Více

Popis - MOTOCYKL STRATOS 125CC 4T BARTON MOTORS

Motor jednoválec
Obsah motoru 124 cc
Typ motoru 4 takt
Chlazení kapalina
Startování elektrické
Pneu přední 110/70-17
Pneu zadní

140/70-17

Brzdy přední kotoučové
Brzdy zadní kotoučové
Objem nádrže 14,5l
Palivo Natural 95
Hmotnost 163 kg
Max.nosnost 150 kg
Rozměry délka/šířka/výška 206,5x 110 x 80 cm

 

Dokonale vyhovuje potřebám držitelů řidičského oprávnění se zájmem o přechod na vlastní dvoukolku, ale i zkušených motorkářů, kteří hledají originální motocykl, který jim umožní vyniknout v pouličním davu.

Elegantní prvky karoserie se dokonale snoubí s odolnou konstrukcí vozidla, nejnovějšími řešeními a vyspělou technologií, kterou najdete na palubě motocyklu. Moderní a osvědčený engine Zongshen (použitý i v modelu Blade-R), lahodné detaily, full LED osvětlení s plovoucími blinkry nebo 5palcový, moderní LCD displej s Bluetooth ve dvou variantách maticového podsvícení jsou dosud používaná řešení v prémiové třídě motocyklů. Ze zajímavostí je třeba zdůraznit, že na panelu pokročilých ukazatelů můžeme kromě základních parametrů vozidla odečíst i speciální údaje jako je maximální dosažená cestovní rychlost nebo zrychlení z 0 na 60 km/h.

Agregátem, který pohání tento unikátní scrambler, je moderní, jednoválcový, čtyřdobý, vstřikováním poháněný a kapalinou chlazený motor o objemu 124,2 cm3, generující maximální výkon 14,3 HP při 9 000 ot./min. Umožňuje dosáhnout maximální rychlosti 110 km/h.

Co se týče zbytku výbavy Stratos, najdeme zde účinné a komfortní odpružení na bázi klasické přední vidlice a centrálního tlumiče perfektně integrovaného pod zadním sedadlem. Brzdy s velkým předním kotoučem o průměru 330mm a systémem CBS, 17palcová kola a pneumatiky CST zaručují stabilní, spolehlivou a bezpečnou ovladatelnost na jakékoli silnici a schopnost rychle zabrzdit stroj v případě nepředvídané situace. Velký zdvih odpružení umožňuje namontovat duální nebo dokonce terénní pneumatiky, díky čemuž je zamýšlené použití motocyklu ještě univerzálnější. Pohodlné a široké sedadlo umístěné ve výšce 810 mm z něj dělá velmi zajímavou nabídku v segmentu 125 i pro vyšší řidiče.

Barton Stratos 125 znamená dobrý výkon a nejlepší řešení v kombinaci s jedinečným vzhledem. Je také zárukou nezapomenutelných zážitků při každodenním používání.

Hodnocení

Pro hodnocení produktu musíte být přihášen/a

Nahoru